Bezoekt u onze pensioenbijeenkomst?

Pensioenfonds Pon beheert uw pensioen. Wij doen dat op een zo zorgvuldig mogelijke manier. Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe het met ons pensioenfonds gaat en wat de actualiteiten zijn rondom het Pensioenakkoord.

In januari 2023 organiseert Pensioenfonds Pon pensioenbijeenkomsten om u persoonlijk te ontmoeten en in circa een uur een update te geven hoe ons pensioenfonds ervoor staat.

Bent u erbij?

Wij nodigen u graag uit op één van de volgende locaties:

  • 24 januari 2023 om 15.00 uur bij Landgoed Salentein, Nijkerk

Adresgegevens Landgoed Salentein: Putterstraatweg 5-9, 3862 RA Nijkerk

  • 26 januari 2023 om 15.00 uur bij Pon Power, Papendrecht

Adresgegevens Pon Power: Ketelweg 20, 3356 LE Papendrecht.

Let op: Op het terrein van Pon Power is mogelijk niet voldoende parkeergelegenheid. Wij raden u daarom aan in de buurt van Pon Power uw auto te parkeren.

Aanmelden

Wij vernemen graag vooraf op welke locatie u aanwezig bent. Wilt u uiterlijk een week vóór de bijeenkomst aan ons doorgeven op welke locatie wij u mogen verwelkomen? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Uw gegevens worden gebruikt om te controleren of u deelnemer of pensioengerechtigde bent van Pensioenfonds Pon. Uw naam wordt gedeeld met de locatie voor controle en veiligheid. Na de bijeenkomst vernietigen de locaties de door ons ontvangen gegevens. Kijk voor meer informatie over hoe wij persoonsgegevens verwerken, in onze Privacyverklaring.

Graag tot ziens in januari bij een van de bijeenkomsten!